INFOKRÁSA se stala hrdým partnerem Nadace Dagmar a Václava Havlových.

INFOKRÁSA se stala hrdým partnerem Nadace Dagmar a Václava Havlových VIZE 97 v boji proti domácímu násilí.

INFOKRÁSA se stala hrdým partnerem Nadace Dagmar a Václava Havlových.

Praha, 7. listopadu 2023 – INFOKRÁSA, společnost založená Annou Abdullaevou, přichází s úžasnou zprávou, že se rozhodla stát hrdým partnerem Nadace Dagmar a Václava Havlových VIZE 97 v boji proti domácímu násilí. Tato spolupráce se stala možnou díky sbírce, kterou spustila INFOKRÁSA, umožňující zákaznicím přispět na podporu obětem domácího násilí nákupem určitých luxusních kosmetických produktů. Celková částka vybraná z této sbírky dosáhla výše 100.000 korun.

Anna Abdullaeva, zakladatelka INFOKRÁSY, vyjádřila své dojetí nad výsledkem této sbírky: "Jsem skutečně dojatá výškou částky, kterou se nám podařilo vybrat. Chtěla bych upřímně poděkovat zákaznicím INFOKRÁSY, které opět ukázaly svou velkorysost a podpořily dobrou věc." a podtrhla význam svého motta, že: "Každý si zaslouží bezpečný domov".

Předání finančního příspěvku proběhlo během slavnostního ceremoniálu Ceny
Nadace Dagmar a Václava Havlových VIZE 97, který se konal 5. října v Pražské
křižovatce, v den narozenin prezidenta Václava Havla. Anna Abdullaeva předala zakladatelce Nadace Dagmar Havlové symbolický poukaz v hodnotě 100.000 korun,který bude využit na podporu projektů zaměřených na prevenci a pomoc obětem domácího násilí.

Tato spolupráce mezi INFOKRÁSA a Nadací VIZE 97 je významným krokem v boji proti domácímu násilí, který ukazuje sílu spolupráce mezi podnikem a neziskovou organizací. Společnosti jako INFOKRÁSA mohou hrát klíčovou roli v řešení důležitých společenských problémů a podporovat iniciativy, které mají pozitivní dopad na komunitu.

Související články

Krása na cestách
14. červen 20232 min čtení
Krása na cestách

Cestování je vzrušující dobrodružství, ale pro naši pleť může být trochu náročné. Bez ohledu na to, jestli vyrážíte na dovolenou letadlem nebo se vydáváte na dlouhou cestu autem, existuje několik kouzelných kosmetických pomocníků, kteří vám pomohou přežít tuhle dobu s grácií.

Číst více
Zdravá a mladistvá pleť ve věku 45+
30. červen 20234 min čtení
Zdravá a mladistvá pleť ve věku 45+

Zdravá a mladistvá pleť ve věku 45+: Představujeme revoluční produkty pro péči o zralou pleť" Věk 45 let a více je pro mnoho žen a mužů zlomovým bodem v péči o pleť. S přibývajícími roky si všichni přejeme zachovat mladistvý vzhled a zdravou pleť, která nás bude reprezentovat ve všech životních situacích. Naštěstí existují inovativní kosmetické produkty, které nám mohou pomoci dosáhnout tohoto cíle. Které to jsou? Pojďme si je představit blíže.

Číst více

Přihlašte se do newsletteru

Pojďte s námi objevovat svět INFOKRÁSY, a zjistětě ty nejžhavejší novinky, eventy, beauty trendy a slevy jako první!

Odběr novinek můžete kdykoliv zrušit.
Pokud tak chcete udělat, naše kontaktní informace naleznete v právním oznámení.