Perris – nádech Old Money pro vytříbené znalce luxusu

Psal se rok 1981 kdy Michelle Perris zastřešila své podnikatelské ambice pod jménem Perris Group. Inovativní technologie pro perfektní pleť a nezapomenutelný zážitek z niche, který vzniká z mixologie ingrediencí šitých na míru– uspokojí smysly i nejvytříbenějšího zákazníka. Dnes Perris Group zastřešuje takové značky jakými jsou například inovativní skincare Perris Swiss Laboratory, královské parfémy Houbigant Paris nebo unisexové niche vůně Perris Monte Carlo.

Perris – nádech Old Money pro vytříbené znalce luxusu

Revoluce v oblasti péče o pleť
Vlastní laboratoře Perris Swiss Laboratory využívají znalosti z farmaceutického oboru, produkty jsou vyvinuty a vyráběny ve Švýcarsku týmem odborníků složených z biologů, chemiků a lídrů ve výzkumu péče o pleť. Výrobky jsou založeny na tzv. Swiss Technology, která umožňuje vyrobit ultra jemnou emulzi, která se skládá ze speciálně vyrobených liposomů. Jejich fosfolipidová dvojvrstva je strukturou analogická těm, které máme ve vlastní kůži a tím se tyto lipozomy ukázaly jako ideální vektor pro přenášení aktivních složek tam, kde jsou nejvíce potřeba. Díky této technologii jsou aktivní látky nejen účinně importovány do pleti, ale i chráněny před vnějšími vlivy ( např. oxidací) a díky přírodnímu původu, jsou přátelské i k té nejcitlivější pleti.

Perris Swiss Laboratory obsahuje pouhé 3 velice cílené a účinné řady:

  • Dynamická a mladá Skin Fit Youth  - chrání pleť před vnějšími vlivy, jedinečné složení je vhodné i na citlivé oční okolí a jejich boosters promění každý krém nebo sérum na zázračný elixír dle potřeb pleti.
  • Skin Fitness - revoluce v posílení každé pleti s koktejlem nejúčinnějších látek jakými jsou speciální forma vitamínu E nebo kyselina hyaluronová v různých molekulárních hmotnostech. 
  • Lightening – řada pro jemné , postupné zesvětlování nežádoucí pigmentace.

Vyzkoušejte Perris Swiss i vy a objevte svoji nejkrásnější pleť!

Ikonické vůně nejen pro šlechtu
Houbigant je jediným parfemářským domem, který byl založen roku 1775 a úspěšně pokračuje v tradiční řemeslné výrobě po staletí. Není divu, že se do kultovní vůně zamilovala i princezna Diana, která si zvolila pro svůj výjimečný svatební den  Quelques Fleurs světově první pravou multi květinovou vůni.Tento buket složený z jasmínu, tuberózy, konvalinky, fialky, růže, ylang ylang  přitahuje svou vytříbeností zákaznice nejen královské rodiny dodnes.

Houbigant učil titulované ženy na dvoře ve Versailles již v 18.století, jak upoutat pozornost pouhým závanem vůně a vyslat tím romantický všeslibující vzkaz. Během staletí se House of Houbigant stal synonymem vytříbenosti u královských dvorů po celé Evropě a nyní ho přinášíme i my vám ! 

Unisexové niche nové doby - Perris Monte Carlo
Zakladatel značky Gian Luca Perris v roce 2011 vnesl svěží a dynamický  pohled na svět vůní se zachováním tradičního parfemářského řemesla. Každá kolekce se mezi sebou doplňuje a přináší zákazníkům zážitek z mixologie! Vesmír unisexových vůní a vzorců, jedinečné a výjimečné suroviny ve složení vyzývá k experimentu s jejich vrstvením .Vytvořte si vlastní osobní kombinaci tím, že popustíte uzdu své fantazii  - získáte tak vůni šitou na míru, dokonale přizpůsobenou vaší osobnosti. 

Přihlašte se do newsletteru

Pojďte s námi objevovat svět INFOKRÁSY, a zjistětě ty nejžhavejší novinky, eventy, beauty trendy a slevy jako první!

Odběr novinek můžete kdykoliv zrušit.
Pokud tak chcete udělat, naše kontaktní informace naleznete v právním oznámení.