5 klíčových produktů, díky kterým se ráno probudíte krásnější

Tápete, který produkt si správně vybrat? Nechte to na nás! Vybrali jsme pro vás nejefektivnější noční kosmetiku, jejíž účinky uvidíte už následující ráno. Protože když tyto produkty použijete po dlouhém a náročném dni, jak byste měli, s vaší pletí udělají hotové zázraky. Vyspěte se s námi do krásy!

5 klíčových produktů, díky kterým se ráno probudíte krásnější

Tápete, který produkt si správně vybrat? Nechte to na nás!


Vybrali jsme pro vás nejefektivnější noční kosmetiku, jejíž účinky uvidíte už následující ráno. Protože když tyto produkty použijete po dlouhém a náročném dni, jak byste měli, s vaší pletí udělají hotové zázraky. Vyspěte se s námi do krásy!

Codage Sérum N°08 - Noční omlazení


Zatímco vy spíte do krásy, Serum N°08 od Codage pracuje za vás, abyste se ráno probudila omlazená, krásná a odpočinutá. Unikátní koktejl 8 různých olejů s vysoce účinnými aktivními složkami, které využívají regenerační sílu spánku a intenzivně stimulují buněčnou obnovu, produkci kolagenu, elastinu a kyseliny hyaluronové.  

Náš tajný TIP: Použijte svou pěst k masáži pokožky při aplikaci séra pohybem směrem nahoru od brady po líce. 

INSTYTUTUM Peeling s trojitým účinkem

Pokud tento produkt zařadíte do své večerní rutiny, můžete se ráno těšit na krásnou hladkou pokožku s viditelně redukovanými jemnými linkami, vráskami, zmenšenými a čistými póry. A co víc, peeling navíc zlepšuje vzhled nerovnoměrného pigmentu a skvrn. Pravidelné používání peelingu navíc usnadní aplikaci makeu-pu a napomáhá lepšímu vstřebání skincare produktů jako jsou séra a krémy.

Náš TIP: Používejte Triple Action Peeling jako peeling nebo masku! Naneste rovnoměrnou vrstvu na obličej, krk a dekolt a masírujte krouživými pohyby po dobu 1-3 minut. Poté opláchněte vlažnou vodou. Produkt také můžete na pokožce nechat působit bez masáže po dobu 5-8 minut. Na závěr nezapomeňte nanést sérum a také 


 

Noční regenerační krém od Christian Breton, jeden z našich TOP bestseller produktů, který s vaší pletí udělá hotové zázraky! Přes noc se zbavíte viditelných známek stárnutí a vaše pokožka bude krásně vyživená.

Pro „sušenky“ je to trefa do černého, jak s oblibou říká Beauty Guru Milena Žampová. 


 

Maska Rare Paris Exception Rosée
Nejoblíbenější maska marketingového týmu INFOKRÁSA. Tato maska okamžitě vzbudí unavenou plet', stimuluje buněčnou obnovu a napomáhá nahradit odumřelé kožní buňky novými. Maska obsahuje ceramidy a omega-3 a 6, extrémně regenerační kombinaci!


Náš TIP: 1) Vždycky mít alespoň jednu masku doma. 2) Jednu dát do ledničky pro případ nouze a jednu klasicky v koupelně ať ji máte vždy po ruce.

My ji používáme 2 způsoby: Naneste masku na vyčištěný obličej a nechte 5-10 minut působit. Pokud doma máte nějakého pomocníka nebo face roller, vmasírujte zbylé sérum z masky do pokožky. Maska okamžitě rozzáří a hydratuje vaši pleť. Druhá varianta je nechat masku na pokožce působit déle - 15-20 minut a poté pleť promasírovat. Masku posléze sundejte z obličeje a přiložte ji na krk. Nechte působit na dalších 5-7 minut.


 

Perris Swiss Laboratory Pleťová maska (Maska a sérum Eclat De Beauté) 


Značka Perris je ideální kosmetikou pro citlivou pleť. Maska účinně zjemňuje a hydratuje pleť a je pro vás tou pravou volbou, pokud máte suchou a citlivou plet v oblasti obličeje, krku a dekoltu. Garantujeme vám, že kdo Perris zkusí jednou, už nikdy nebude chtít nic jiného. 


 

Související články

Cleansery
15. březen 20232 min čtení
Cleansery

Na trhu najdete široký výběr typů produktů: pevná mýdla a syndety, tekuté emulze, pěny, peelingové cleansery, krémy, mléka, micelární vody a také ty nejběžnější jako tradiční mýdla, gely a tekuté cleansery.

Číst více
Tajemství švýcarské & korejské kosmetiky
31. březen 20231 min čtení
Tajemství švýcarské & korejské kosmetiky

Víte, jak to vypadá, když se potká perfektní švýcarská kosmetika  s revolučním korejským make-upem? Hádáte správně. Je to láska na první pohled. Nevíme přesně, kdo komu propadl jako první, ale jedno je jisté. Musíte mít doma oba.

Číst více
Vitamín C v kosmetice
15. březen 20232 min čtení
Vitamín C v kosmetice

Vitamín C je využíván pro své antioxidační schopnosti. Je schopný vychytávat volné radikály a chrání tak pokožku před poškozením a znečištěnému prostředí. Oxidativní poškození vzniká například působením slunečního záření nebo toxinů (např. kouření) v buňkách našeho těla.

Číst více

Přihlašte se do newsletteru

Pojďte s námi objevovat svět INFOKRÁSY, a zjistětě ty nejžhavejší novinky, eventy, beauty trendy a slevy jako první!

Odběr novinek můžete kdykoliv zrušit.
Pokud tak chcete udělat, naše kontaktní informace naleznete v právním oznámení.