INFOKRÁSA Concept Store

Navštivte náš kamenný obchod INFOKRÁSA, který se nachází v historickém centru v Praze! Užijte si návštěvu obchodu se sklenkou Prosecca nebo kávy ❤️🥂 Všechny promo kódy a slevy, které má INFOKRÁSA na svém webu, platí také v obchodě. Dokonce platí i promo kódy od influencerů.

INFOKRÁSA Concept Store

Navštivte náš kamenný obchod INFOKRÁSA, který se nachází v historickém centru v Praze, na adrese Týnská ulička 5.

Svěřte se do rukou jedné z našich kosmetických poradkyně, odbornic na kosmetiku, které vám pomohou vybrat tu nejlepší kosmetiku pro vaši pleť.

Užijte si návštěvu obchodu se sklenkou Prosecca nebo kávy ❤️🥂

Všechny promo kódy a slevy, které má INFOKRÁSA na svém webu, platí také v obchodě. Dokonce platí i promo kódy od influencerů! Takže se jen zastavte a užijte si návštěvu obchodu na maximum.

Související články

Krása na cestách
14. červen 20232 min čtení
Krása na cestách

Cestování je vzrušující dobrodružství, ale pro naši pleť může být trochu náročné. Bez ohledu na to, jestli vyrážíte na dovolenou letadlem nebo se vydáváte na dlouhou cestu autem, existuje několik kouzelných kosmetických pomocníků, kteří vám pomohou přežít tuhle dobu s grácií.

Číst více
5 klíčových produktů, díky kterým se ráno probudíte krásnější
14. duben 20233 min čtení
5 klíčových produktů, díky kterým se ráno probudíte krásnější

Tápete, který produkt si správně vybrat? Nechte to na nás! Vybrali jsme pro vás nejefektivnější noční kosmetiku, jejíž účinky uvidíte už následující ráno. Protože když tyto produkty použijete po dlouhém a náročném dni, jak byste měli, s vaší pletí udělají hotové zázraky. Vyspěte se s námi do krásy!

Číst více
Dokonalá každodenní rutina pro citlivou pleť
24. duben 20232 min čtení
Dokonalá každodenní rutina pro citlivou pleť

Mít citlivou pleť může být občas výzvou, zejména pokud jde o nalezení správné skincare, která vám vyhovuje. Se správnými produkty a trochou trpělivosti ale můžete mít zdravou a zářící pleť bez podráždění a nepohodlí i vy. V tomto článku probereme rutinu pro citlivou pleť a představíme vám některé z nejlepších produktů v péči o pleť pro citlivou pokožku, které máme v našem INFOKRÁSA portfoliu.

Číst více

Přihlašte se do newsletteru

Pojďte s námi objevovat svět INFOKRÁSY, a zjistětě ty nejžhavejší novinky, eventy, beauty trendy a slevy jako první!

Odběr novinek můžete kdykoliv zrušit.
Pokud tak chcete udělat, naše kontaktní informace naleznete v právním oznámení.