Dokonalá každodenní rutina pro citlivou pleť

Mít citlivou pleť může být občas výzvou, zejména pokud jde o nalezení správné skincare, která vám vyhovuje. Se správnými produkty a trochou trpělivosti ale můžete mít zdravou a zářící pleť bez podráždění a nepohodlí i vy. V tomto článku probereme rutinu pro citlivou pleť a představíme vám některé z nejlepších produktů v péči o pleť pro citlivou pokožku, které máme v našem INFOKRÁSA portfoliu.

Dokonalá každodenní rutina pro citlivou pleť

Mít citlivou pleť může být občas výzvou, zejména pokud jde o nalezení správné skincare, která vám vyhovuje. Se správnými produkty a trochou trpělivosti ale můžete mít zdravou a zářící pleť bez podráždění a nepohodlí i vy. 

V tomto článku probereme rutinu pro citlivou pleť a představíme vám některé z nejlepších produktů v péči o pleť pro citlivou pokožku, které máme v našem INFOKRÁSA portfoliu. 

Krok 1: Důkladně pleť vyčistěte jemným čisticím produktem

Prvním krokem každé rutiny péče o pleť je důkladné čištění obličeje. Pro citlivou pokožku je důležité používat jemný čisticí produkt, který nezbaví vaši pokožku přirozených olejů a nezpůsobí tak její podráždění. 

Krok 2: Aplikujte sérum Codage N°07

Po vyčištění pokožky je čas na aplikaci séra. Sérum N°07 od Codage pro zklidnění pleti & pro potlačení červenání je perfektní volbou, protože obsahuje aktivní složky, které napomáhají zklidnění a hydrataci citlivé pleti. Má protizánětlivé a proti dráždivé vlastnosti, které mohou pomoci snížit zarudnutí a podráždění. Naneste několik kapek séra na obličej a krk a jemně vmasírujte.

Krok 3: Hydratujte pomocí Superbiotického krému od Instytutum

Dále je čas na hydrataci. Superbiotický krém od Instytutum je vynikající volbou pro osoby s citlivou pokožkou díky obsahu probiotik, prebiotik a postbiotik, která pomáhají obnovit přirozenou rovnováhu pokožky. Dále obsahuje ceramidy, omega mastné kyseliny, skvalan a kyselinu polyglutamovou, které dodávají pokožce intenzivní hydrataci a výživu. Naneste malé množství krému na obličej a krk a jemně vmasírujte.

Krok 4: Naneste Christian Breton oční krém pro citlivou pokožku

Pokožka kolem očí je jemná a náchylná k vysušení a podráždění. Christian Breton oční krém pro citlivou pleť je speciálně navržen tak, aby zklidnil a hydratoval jemnou oblast očí. Obsahuje unikátní extrakt z královské orchideje, která účinně napomáhá docílit mladistvě vypadajícímu pohledu. Malé množství očního krému jemně rozetřete kolem očního okolí prsteníčkem.

Krok 5: Rutinu zakončete zklidňující mlhou s Arnikou od Rare Paris

Na závěr své rutiny jemně obličej přestříkejte uklidňující mlhou od Rare Paris. Tato mlha obsahuje výtažky z Arniky a vitamin E s protizánětlivými vlastnostmi, které pomáhají pokožku zklidnit. Nastříkejte mlhu na obličej a krk a nechte vstřebat do pokožky.

Tato rutina je vynikající volbou pro všechny z nás, kdo mají citlivou pokožkou, protože všechny produkty obsahují přírodní složky, které pomáhají zklidnit, hydratovat a vyživovat pokožku. Dodržováním této rutiny můžete udržet svou pokožku v nejlepším vzhledu bez podráždění a nepohodlí.

Související články

5 klíčových produktů, díky kterým se ráno probudíte krásnější
14. duben 20233 min čtení
5 klíčových produktů, díky kterým se ráno probudíte krásnější

Tápete, který produkt si správně vybrat? Nechte to na nás! Vybrali jsme pro vás nejefektivnější noční kosmetiku, jejíž účinky uvidíte už následující ráno. Protože když tyto produkty použijete po dlouhém a náročném dni, jak byste měli, s vaší pletí udělají hotové zázraky. Vyspěte se s námi do krásy!

Číst více
Rozhovor: Ahoj! Tady Anička
20. duben 20232 min čtení
Rozhovor: Ahoj! Tady Anička

Podnikatelka, která proměnila svou vášeň v podnikání. Poznejte s námi naši Aničku, ultimátní Infokrásku & zakladatelku společnosti INFOKRÁSA.

Číst více
Vitamín C v kosmetice
15. březen 20232 min čtení
Vitamín C v kosmetice

Vitamín C je využíván pro své antioxidační schopnosti. Je schopný vychytávat volné radikály a chrání tak pokožku před poškozením a znečištěnému prostředí. Oxidativní poškození vzniká například působením slunečního záření nebo toxinů (např. kouření) v buňkách našeho těla.

Číst více

Přihlašte se do newsletteru

Pojďte s námi objevovat svět INFOKRÁSY, a zjistětě ty nejžhavejší novinky, eventy, beauty trendy a slevy jako první!

Odběr novinek můžete kdykoliv zrušit.
Pokud tak chcete udělat, naše kontaktní informace naleznete v právním oznámení.