Rozhovor: Ahoj! Tady Anička

Podnikatelka, která proměnila svou vášeň v podnikání. Poznejte s námi naši Aničku, ultimátní Infokrásku & zakladatelku společnosti INFOKRÁSA.

Rozhovor: Ahoj! Tady Anička

Podnikatelka, která proměnila svou vášeň v podnikání. Poznejte s námi naši Aničku, ultimátní Infokrásku & zakladatelku společnosti INFOKRÁSA.

Co tě v poslední době opravdu potěšilo?

Mám velkou radost, že se nám povedlo do ČR přivést nejlepší laser v USA značky Sciton a v současné době ho můžeme našim zákaznicím a zákazníkům nabídnout v rámci našeho INFOKRÁSA Aesthetics Training Centra na Bulovce, kde pořádáme pravidelné školení a prezentace pro lékaře. Momentálně zde provádíme i lékařský výzkum a zákroky pro koncové pacienty.

Aničko, proč jsi vlastně založila INFOKRÁSU?

V oblasti kosmetiky a estetiky se pohybuji více méně celý svůj život a troufám si říct, že tomu opravdu rozumím. Mám ráda lidi a chci jim nabízet jen to nejlepší, co může trh nabídnout.

Jaké plány tě čekají v letošní letní sezóně a kde se chystáš strávit dovolenou?

V první polovině roku bychom chtěli otevřít náš nový a větší Infokrása Concept Store, kde najdete všechny značky našeho portfolia a kde bychom do budoucna rádi pořádali beauty eventy pro naše Infokrásky. Se vším, co jeho opening obnáší, si nejsem úplně jistá, jestli zbyde čas na dovolenou. Nicméně jestli se zadaří, ráda bych odjela s kamarádkami na naši už tradiční dovolenou na řecký Mykonos.

Co nikdy nesmí chybět ve tvojí kabelce?

Neobejdu se bez svého telefonu (pracuji skoro nonstop), balzámu na rty od Christian Breton, mistu od Instytutum, krému na ruce od Codage a v létě v mojí kabelce nesmí chybět ani SPF!

Máš nějakou oblíbenou restauraci, kde se vždy opravdu dobře najíš? Ať už ve světě nebo v Čechách.

Moje nejlepší kamarádka Evgeniya je tou nejlepší kuchařkou, co znám! Bydlí kousek za rohem, tak to k ní nemám daleko. Dokonce jsem se kvůli tomu přestěhovala, abych to měla blíž.

Jak začínáš svůj den? Bez čeho (ráno) neopouštíš svůj byt?

Každý den mě probudí můj telefon a také fenka Josefínka. Svou ranní rutinu pak začínám alespoň dvěma šálky kávy, vyčistím si obličej a pak následuje každodenní dávka D-LABu.

Kdyby sis mohla vybrat jediné místo, dobu či profesi na světě, kým a kde bys chtěla být?

Miluji svůj život – takže teď a tady, v Infokráse. Vybudovala jsem svůj vlastní ráj.

Zajímá vás, co Anička každý den dělá? Sledujte její zábavný a pestrý profil na instagramu: @anna.infokrasa

Související články

5 klíčových produktů, díky kterým se ráno probudíte krásnější
14. duben 20233 min čtení
5 klíčových produktů, díky kterým se ráno probudíte krásnější

Tápete, který produkt si správně vybrat? Nechte to na nás! Vybrali jsme pro vás nejefektivnější noční kosmetiku, jejíž účinky uvidíte už následující ráno. Protože když tyto produkty použijete po dlouhém a náročném dni, jak byste měli, s vaší pletí udělají hotové zázraky. Vyspěte se s námi do krásy!

Číst více
Tajemství švýcarské & korejské kosmetiky
31. březen 20231 min čtení
Tajemství švýcarské & korejské kosmetiky

Víte, jak to vypadá, když se potká perfektní švýcarská kosmetika  s revolučním korejským make-upem? Hádáte správně. Je to láska na první pohled. Nevíme přesně, kdo komu propadl jako první, ale jedno je jisté. Musíte mít doma oba.

Číst více
Vitamín C v kosmetice
15. březen 20232 min čtení
Vitamín C v kosmetice

Vitamín C je využíván pro své antioxidační schopnosti. Je schopný vychytávat volné radikály a chrání tak pokožku před poškozením a znečištěnému prostředí. Oxidativní poškození vzniká například působením slunečního záření nebo toxinů (např. kouření) v buňkách našeho těla.

Číst více

Přihlašte se do newsletteru

Pojďte s námi objevovat svět INFOKRÁSY, a zjistětě ty nejžhavejší novinky, eventy, beauty trendy a slevy jako první!

Odběr novinek můžete kdykoliv zrušit.
Pokud tak chcete udělat, naše kontaktní informace naleznete v právním oznámení.