Rozhovor: První K-beauty, kterou schválila Anička

Rozhovor: První K-beauty, kterou schválila Anička

Kterým výrobkem doporučujete začít?

Svou „daily routine“ začínám ampulí na zvlhčení pleti, hydratační krém používám večer, ale není chybou používat 2 x denně.
Krémová plátýnková maska má naprosto neskutečné účinky. Příjemná krémová textura a nelepivá konzistence zajistí pleti maximální komfort. Po půlhodině je pleť zhydratovaná, vypnutá a zářící. Máte pocit nového „já“. Zbytek tekutiny ze sáčku využijte na krk a dekolt. Ideálně je používat celou řadu, sérum/ampuli a krém. Masku 1x týdně.

V čem je tato kosmetika jiná?

Všechny produkty kosmetiky KLÁRDIE obsahují klíčovou aktivní látku fermentační filtrát Fusidium Coccineum.

Co to je?

Je to fermentovaný produkt houby zvané „Fusidium Coccineum“
V půdě existují různé minerály a mikroorganismy, které se od starověku používají k hojení ran a ke kosmetickým účelům. Tento fermentát, který je složen z anorganických a organických látek, se odedávna používá k léčbě ran a různých kožních onemocnění a ke kosmetickým účelům, jak potvrzují zejména egyptské záznamy.

Pro koho je tato kosmetika určena?

Vzhledem k tomu, že klíčová složka Fusidium Coccineum má silné antibakteriální a antiseptické účinky, působí blahodárně zejména na pleť se sklony k akné nebo s drobnými nedokonalostmi.

Jaké jsou hlavní účinky kosmetiky KLÁRDIE?

Nejenže působí antisepticky a antibakteriálně, pleť účinně hydratuje a zklidňuje a má neskutečně regenerační účinky. Zároveň výrazně posiluje kožní bariéru. Navíc posiluje oslabenou bariéru vlhkosti tím, že zvyšuje produkci filaggrinu a kyseliny hyaluronové, což jsou přirozené hydratační faktory pokožky.

Pro koho naopak vhodná není?
Kosmetika KLARDIE není primárně určena pro dermatologicky diagnostikované kožní onemocnění, těžké dermatitidy, otevřené ranky nebo nezhojené jizvy.

Vraťme se ještě k hlavní aktivní látce - Fusidium Coccineum – jaké množství této látky kosmetika obsahuje?
V každém výrobku – krému, masce i ampuli se sérem – je stejné množství aktivní látky a to 390.000 ppm. Výrobky jsou tedy velmi účinné a výsledky jsou viditelné po velmi krátké době, v podstatě okamžitě.

Děkujeme za rozhovor a těšíme se na další nové produkty z INFOKRÁSY.

Související články

Rozhovor: Ahoj! Tady Anička
20. duben 20232 min čtení
Rozhovor: Ahoj! Tady Anička

Podnikatelka, která proměnila svou vášeň v podnikání. Poznejte s námi naši Aničku, ultimátní Infokrásku & zakladatelku společnosti INFOKRÁSA.

Číst více
Tajemství švýcarské & korejské kosmetiky
31. březen 20231 min čtení
Tajemství švýcarské & korejské kosmetiky

Víte, jak to vypadá, když se potká perfektní švýcarská kosmetika  s revolučním korejským make-upem? Hádáte správně. Je to láska na první pohled. Nevíme přesně, kdo komu propadl jako první, ale jedno je jisté. Musíte mít doma oba.

Číst více
Proč je důležité používat ochranný faktor 50+
23. květen 20232 min čtení
Proč je důležité používat ochranný faktor 50+

Věděli jste, že více než osmdesát procent projevů stárnutí, ať už jde o drobné linky, hluboké vrásky, pigmentové skvrny, nebo ztrátu jasu, způsobuje UV záření a znečištění. Předcházet tomu a minimalizovat škody je přitom velmi jednoduché. Stačí nosit každý den péči s vysokým SPF.

Číst více

Přihlašte se do newsletteru

Pojďte s námi objevovat svět INFOKRÁSY, a zjistětě ty nejžhavejší novinky, eventy, beauty trendy a slevy jako první!

Odběr novinek můžete kdykoliv zrušit.
Pokud tak chcete udělat, naše kontaktní informace naleznete v právním oznámení.