Jak fungují D-LAB programy a proč je potřebujeme?

Jedním z hlavních principů značky D-Lab je individualita. Každý z nás je jedinečný a potřebuje specifická řešení pro problémy s pokožkou, metabolismem, vlasy a dalšími. D-Lab Nutricosmetics nabízí komplexní programy doplnků stravy na míru, které jsou vytvořeny s ohledem na individuální potřeby každého zákazníka.

Jak fungují D-LAB programy a proč je potřebujeme?

Jedním z hlavních principů značky D-Lab je individualita. Každý z nás je jedinečný a potřebuje specifická řešení pro problémy s pokožkou, metabolismem, vlasy a dalšími. 

D-Lab Nutricosmetics nabízí komplexní programy doplnků stravy na míru, které jsou vytvořeny s ohledem na individuální potřeby každého zákazníka.

Určitě to znáte také. Mezi tím než si poránu dojíte svůj chia pudink a vypijete šálek zeleného čaje, zobnete také svou pravidelnou dávku doplňků stravy. Prostě to už nevnímáte a užíváte je naprosto automaticky. A o tom je je. Dnes už nečekáme, až budeme mít problémy s pokožkou, vlasy nebo obvodem pasu: místo toho dáváme přednost prevenci, optimalizaci a udržování naší krásy prostřednictvím každodenní přírodní péče.

Klíčem pro největší efektivitu užívání D-LAB programů je přesné dodržování dávkování a pravidelnost. 

Naše oblíbené produkty od D-Lab jsou: 

Enzymatické hubnutí - Úprava hmotnosti a hubnutí, degraduje tuky před tím, než se vstřebají,  omezuje ukládání cukrů a tuků, zmírňuje nadýmání. 

D-Glyk - Vytváří «anti-cukr» účinky, zmírňuje karamelizaci proteinů, chrání proteiny před glykací, zpomaluje buněčné stárnutí.

Zeštíhlující detox - Odstraňuje cukry a tuky, snižuje kalorický příjem, čistí trávicí systém).

Hezké opáleníZrychluje a zesiluje vzhled opálené pleti,  vytváří přirozeně pigmentovanou pokožku, chrání pokožku před slunečním poškozením, posiluje přirozenou ochranu těla proti slunci. 

Probioderma - Obnovuje rovnováhu kožní flory, zlepšuje vzhled aknózní a atopické kůže, pro hebkou, sjednocenou a pohodlnou pleť.

D-LAB je naše láska hlavně proto, že jeho výsledky jsou viditelné a hlavně citelné! 

A't už je to při cheat meal dni, kdy nás zachrání Nopal před zvýšenou chutí na sladké a všechno nezdravé (přísaháme - funguje to!), nebo Aktivátor metabolismu, který užíváme, když se toho v práci nakupí moc a prostě potřebujeme dobít baterky

Neváhejte se proto obrátit na naše beauty poradce prostřednictvím on-line chatu nebo na zákaznické lince, kteří vám rádi pomohou sestavit vlastní D-LAB program na míru.  📞📱💌

Související články

Cleansery
15. březen 20232 min čtení
Cleansery

Na trhu najdete široký výběr typů produktů: pevná mýdla a syndety, tekuté emulze, pěny, peelingové cleansery, krémy, mléka, micelární vody a také ty nejběžnější jako tradiční mýdla, gely a tekuté cleansery.

Číst více
Dokonalá každodenní rutina pro citlivou pleť
24. duben 20232 min čtení
Dokonalá každodenní rutina pro citlivou pleť

Mít citlivou pleť může být občas výzvou, zejména pokud jde o nalezení správné skincare, která vám vyhovuje. Se správnými produkty a trochou trpělivosti ale můžete mít zdravou a zářící pleť bez podráždění a nepohodlí i vy. V tomto článku probereme rutinu pro citlivou pleť a představíme vám některé z nejlepších produktů v péči o pleť pro citlivou pokožku, které máme v našem INFOKRÁSA portfoliu.

Číst více
5 klíčových produktů, díky kterým se ráno probudíte krásnější
14. duben 20233 min čtení
5 klíčových produktů, díky kterým se ráno probudíte krásnější

Tápete, který produkt si správně vybrat? Nechte to na nás! Vybrali jsme pro vás nejefektivnější noční kosmetiku, jejíž účinky uvidíte už následující ráno. Protože když tyto produkty použijete po dlouhém a náročném dni, jak byste měli, s vaší pletí udělají hotové zázraky. Vyspěte se s námi do krásy!

Číst více

Přihlašte se do newsletteru

Pojďte s námi objevovat svět INFOKRÁSY, a zjistětě ty nejžhavejší novinky, eventy, beauty trendy a slevy jako první!

Odběr novinek můžete kdykoliv zrušit.
Pokud tak chcete udělat, naše kontaktní informace naleznete v právním oznámení.