Rozhovor: Vilma Baum a její dream job!

Zpočátku byl make-up pouhým snem, kterýmu jsem se věnovala mimo mou práci. Snažila jsem se vybalancovat své pracovní povinnosti a moji vášeň pro líčení. Postupem času jsem se ale plně ponořila do toho, co mě bavilo nejvíce a stala se make-up artistkou. Stala jsem se svědkem toho, jak moje práce plynule splynula v můj sen.

Rozhovor: Vilma Baum a její dream job!

Q: Jak začínáš své dny? 

A: Každý den začínám s hudbou, litrem teplé vody s citronem a ledovou sprchou, obličejovou jógou, skincare rituálem a úsměvem😊 

Q: Na tvém instagramovém účtě máš ve svém biu velmi inspirativní citát: “I’ve learned to balance a dream and a job, until my dream became my job”. Mohla bys nás krátce provést tvojí cestou do světa líčení? 

A: Ano, ráda! Tento citát vystihuje mou krásnou cestu do světa líčení. Zpočátku byl make-up pouhým snem, kterýmu jsem se věnovala mimo mou práci. Snažila jsem se vybalancovat své pracovní povinnosti a moji vášeň pro líčení. Postupem času jsem se ale plně ponořila do toho, co mě bavilo nejvíce a stala se make-up artistkou. Stala jsem se svědkem toho, jak moje práce plynule splynula v můj sen. To mi přineslo nesmírné naplnění.

Miluji, jak líčení posiluje sebevědomí a mění životy lidí. Díky práci ve svém snu se každé ráno probouzím nadšená. Jsem vděčná za tuto cestu. stále se snažím zdokonalovat a sdílet svou vášeň s ostatními, kteří m stejnou lásku k této umělecké formě. Práce jako lektorka na Makeup Institutu Prague mi dodává ještě větší radost, protože mohu sdílet své znalosti a nadšení.

Q: Kde se učíš nové techniky líčení nebo nacházíš trendy?

A: Pro mě je vzdělání klíčové pro udržení aktuálnosti a rozvoj v oblasti make-upu. Věřím, že bychom se neměli přestat učit, zkoumat a posouvat své hranice v tomto neustále se měnícím odvětví. Inspiraci pro nové trendy nacházím v různých zdrojích, ale vyhýbám se jen následování momentálně populárního. Místo toho mám k líčení velmi individuální přístup a inspiruji se z uměleckých vlivů, osobních zkušeností a jedinečných vlastností mých klientů. Pro neustálé zlepšování svých dovedností a udržení kroku s novými technikami se účastním odborných workshopů, kurzů a školení. Prozkoumávání různých stylů líčení a experimentování s produkty a nástroji jsou základními aspekty mého profesního růstu, které mi umožňují udržet mé umění svěží a inovativní. Mým cílem je vytvářet nadčasové vzhledy, které podtrhují přirozenou krásu klientů a zároveň vyjadřují jejich osobnost. Skrze vzdělávání a individuální přístup k líčení se snažím vytvářet jedinečné zážitky a vzhledy na míru, které rezonují s každým jednotlivcem. Důraz na vaše závazky ke vzdělání a individuálnímu přístupu ukazuje vaši oddanost osobnímu růstu a svůj osobní styl jako make-up artistka.

 

Q: Co máš na své práci nejraději?

A: Na práci vizážistky mám nejraději, že je to práce, která zdaleka není nudná. Mám možnost pracovat s inspirativními lidmi, uvolnit uzdu své kreativitě a seznam důvodů, proč to miluji, pokračuje do nekonečna. ⇒ A hlavně si mislim že čast odpovedi je hezky popsanej v 2 otazce.

Q: Jaké jsou tvé 3 top triky pro zářivou pleť a svěží look?

A: Rozhodně! Zde jsou tři nejlepší tipy, které vám pomohou vypadat svěže a zářivě: 1. Upřednostněte péči o pleť: Důsledná rutina péče o pleť je základem pro svěží a zářivý vzhled. Čistěte si obličej dvakrát denně, pravidelně provádějte peeling, abyste odstranili odumřelé kožní buňky, a vždy hydratujte, abyste udrželi pokožku hydratovanou. Nezapomeňte použít opalovací krém, který vaši pokožku ochrání před škodlivými UV paprsky. 

2. Zůstaňte hydratovaní: Pití dostatečného množství vody je nezbytné pro udržení zdravého a zářivého vzhledu. Hydratace pomáhá vyhlazovat pokožku zevnitř a dodává jí přirozený lesk. Snažte se vypít alespoň 8 sklenic vody denně a zařaďte do svého jídelníčku hydratační potraviny, jako je ovoce a zelenina. 

3. Vylepšení pomocí make-upu: Chcete-li dosáhnout okamžitě svěžího a zářivého vzhledu, použijte několik triků s make-upem. Začněte s lehkým makeupem na sjednocení pleti, přidejte dotek tekutého rozjasňovače na výrazné partie obličeje, jako jsou lícní kosti a obočí, abyste zvýraznili svůj přirozený lesk. Zakončete nádechem barvy na tvářích a rtech pro zdravě vypadající zčervenání. Pamatujte si, že pleť každého člověka je jedinečná, a proto je nezbytné experimentováním zjistit, co vám nejlépe vyhovuje. Tyto tipy ve spojení s pozitivním myšlením a zdravým životním stylem vám pomohou dosáhnout svěžího a zářivého vzhledu - to slibuji! A ještě extra tip, pravidelná dávka orgazmu dělá zázraky.

Q: Co by podle tebe měla mít každá žena ve své kosmetické taštičce? 

A: Must-haves v kosmetické taštičce jsou záležitostí osobní preference. Každá máme jiné priority a potřeby. U mě rozhodně nesmí chybět obličejový mist, korektor, ochrana proti slunečnímu záření (SPF) a balzám na rty.

Q: Kdyby sis mohla vybrat jedno místo, dobu či profesi na světě, kým a kde bys chtěla být?

A: Tato otázka je pro mě těžká, jelikož jsem absolutní snílek 😅 a mám fantazii bez hranic. Byla bych schopna o tom napsat esej. Ale odpovím jednoduše a upřímně... Jsem přesně tam a tím, čím jsem si jako malá holčička plná snů přála být.

Q: Co nikdy nesmí chybět ve tvé kabelce?

A: Rtěnka!!!!!

Související články

Rozhovor: Ahoj! Tady Anička
20. duben 20232 min čtení
Rozhovor: Ahoj! Tady Anička

Podnikatelka, která proměnila svou vášeň v podnikání. Poznejte s námi naši Aničku, ultimátní Infokrásku & zakladatelku společnosti INFOKRÁSA.

Číst více
Rozhovor: Ahoj! Tady Klara
24. květen 20235 min čtení
Rozhovor: Ahoj! Tady Klara

Poznejte Kláru Pokornou – učitelku jógy, surfařku, milovnici sportů, cestovatelku a hlavně zakladatelku platformy YOGA GANG. Vyzpovídali jsme první Češku, která absolvovala 500 hodin učitelských lekcí s Dylanem Wernerem, abychom zjistili, kde bere energii, co jí baví a naplňuje a jaké rady nám může dát ohledně wellbeingu a zdravého životního stylu. Také se dozvíte, které INFOKRÁSA produkty nikdy nedá z ruky a co si musíte pořídit také.

Číst více

Přihlašte se do newsletteru

Pojďte s námi objevovat svět INFOKRÁSY, a zjistětě ty nejžhavejší novinky, eventy, beauty trendy a slevy jako první!

Odběr novinek můžete kdykoliv zrušit.
Pokud tak chcete udělat, naše kontaktní informace naleznete v právním oznámení.